دسته بندی ها

پایه رویشی کشت بافتی جی اف - GF 677 فروش در فروشگاه تولید نهال طوبی کرمان

وضعیت:
موجود
برند:
TOOBA
تعداد موجود:
40750
واحد:
عدد
قیمت فروش:
32,000 تومان
30,000
تومان
بروزرسانی 2 روز پیش
تعداد:

40750


* ارائه در سینی‌های 50 حفره

* ارتفاع از 10 تا 15 سانتیمتر

یکی از مهمترین پایه­ های رویشی که کاربرد گسترده­ای در باغستان­ های بادام، هلو و همچنین شلیل دارد، پایه GF677 می‌باشد که از تلاقی Prunus persica × Prunus amygdalus بصورت طبیعی در سال 1965 توسط محققان انستیتو ملی تحقیقات کشاورزی فرانسه (INRA) در ایستگاه تحقیقاتی  Grande Ferredeشناسایی گردید. رشد مطلوب این پایه در خاک­ های ضعیف و تا حدودی باتلاقی که امکان رشد هلو در آن وجود ندارد و همچنین شرایط خشک که احداث باغستان بادام با مشکل مواجه می­باشد از مزایای این پایه است.

از دیگر خصوصیات این هیبرید می­ توان به قدرت رشد بالا، یکنواختی گیاهان تولید شده، سیستم ریشه­ بندی قوی و مقاوم بودن در برابر انتقال نهال بدلیل وجود ریشه فرعی بیشتر اشاره کرد. با توجه به قدرت رشدی زیاد گیاهان پیوند زده روی این پایه، لازم است بمنظور کاهش رقابت بین میوه و شاخ و برگ، نسبت به هرس درختان پیوند زده در تابستان اقدام گردد.

استفاده از این پایه (GF677) و دیگر کولتیوارهای مناسب بدلیل مقاومت به کلروز آهن بویژه زمانی که گیاه در خاک­ های قلیایی کشت شده و کیفیت میوه و بقاء گیاه کاهش می­یابد بعنوان ابزاری مفید برای فائق آمدن بر شرایط نامساعد محیطی خاک مورد استفاده قرار می­گیرد. درختان هلو پیوند شده روی پایه GF677 حدود 30 درصد کلروز کمتری نسبت به درختان پیوند شده روی پایه بذری هلو نشان می­دهند. این پایه همچنین به خاک­ های آهکی مقاوم بوده، به‌طوری‌که در اروپا از این هیبرید برای پایه هلو و آلو در خاک­های با میزان کلسیم بالا استفاده می­ شود. در حالی که وقتی کولتیوارهای هلو روی پایه بذری هلو در pH  بالا یا خاک­های آهکی کشت می­ شوند درخت‌های حاصل ضعیف، بی­ حاصل و دارای کمبود آهن می­ باشند.

 

درختان پیوندی با پایه رویشی    پایه این دسته از درختان همانطور که اشاره شد از روشهای رویشی تولید میشود که معروف ترین و مدرن ترین آن روش کشت بافت است. در این روش یک سلوب و یا یک تکه کوچک از ... توضیحات بیشتر در مورد محصول

سلام مشاوره جهت خرید نهال میخواستم تماس گرفتم هیچکدوم از شماره ها پاسخگو نبودن
یک شنبه 5 شهریور 1402 - 12:42:22

نظر شما:
نظر شما: